مزایای سازه LSF (ال اس اف)
- مقاومت بالا در برابر زلزله
- عدم نیاز به قالب بندی
- وزن خیلی کم نسبت به دیگر سازه ها
- امکان اجرا و نصب در همه نوع شرایط آب و هوایی
- حمل و نقل مقرون به صرفه تجهیزات
- سادگیو سهولت در مونتاژ، نصب، اجرا و تفکیک اجزا
- کاهش نیروی کار و زمان
- یکنواختی و کیفیت بالا در کل سازه
- عدم افت و خیزدر دماهای محیطی
- تولید و اجرای انبوه در زمان کم
- امکان بازیافت مصالح به طور کامل( سازگاری با محیط زیست)
- عدم نیاز زیاد به مصالح غیر بازیافت
- دقت بسیار بالا در اجرای جزئیات
- کاهش مصرف فولاد
- عایق حرارت
- عایق هوازدگی و خوردگی شیمیایی
- نیاز به فضای کم کارگاهی و تجهیزات
- طول عمر بالا
- اجرا با حداکثر انعطاف
- مقاوم در برابر حشرات موذی
تفاوت سازه های اس ال اف با سازه های بتنی و فولادی
- کاهش هزینه مصالح
- قابلیت بازیافت زیاد قطعات
- مقاومت و سبک بودن در مقابل زلزله
- راحتی اجرای تاسیسات مکانیکی و برقی
- عدم محدودیت برای افزایش فضای مفید
- کاهش مصرف انرژی و سازگاری با تمام سیستم های عایق بندی( حرارتی، صوتی و گرمایی)
کاربرد سازه های LSF
سازه ال اس اف(lsf) دارای ساختار فلزی سبکی است که بر اساس طرح معماری ساختمان در کارخانه ها تولید و مونتاژ و سپس در محل مورد نظر با پیچ و مهره و بولت ها و سرمته های مخصوص و سایر اتصالات مناسب نصب خواهد شد. این سازه نوین دارای کاربرد های زیر می باشد:
- ساخت نیم طبقه در فضاهایی با ارتفاع کم که دارای محدویت هستند.
- ساخت مجموعه های آموزشی، ورزشی و… .
- کارگاه ها و کارخانه های صنعتی
- ساخت شهرک های مسکونی در زمانهای مورد نیاز
- افزودن طبقات اضافی بر روی پشت بام
- ساخت پارتیشن با سقف کاذب
اجزای اصلی سازنده سازه ال اس اف عبارتند از:
- پروفیلهای فولادی سبک: پروفیلهای فولادی سبک، اصلیترین اجزای سازه ال اس اف هستند که از ورقهای فولادی با ضخامت کم (معمولا 0.75 تا 1.5 میلیمتر) ساخته میشوند. پروفیلهای فولادی سبک در انواع مختلف، از جمله پروفیلهای C، Z، L، U و I تولید میشوند.
- اتصالات: اتصالات، پروفیلهای فولادی سبک را به یکدیگر متصل میکنند. انواع مختلفی از اتصالات برای سازه ال اس اف وجود دارد، از جمله اتصالات پیچی، پرچهای فولادی، اتصالات جوشی و اتصالات مکانیکی.
- مصالح پوششی: مصالح پوششی، پروفیلهای فولادی سبک را در برابر عوامل جوی و محیطی محافظت میکنند. انواع مختلفی از مصالح پوششی برای سازه ال اس اف وجود دارد، از جمله ورقهای فلزی، ورقهای سیمانی، ورقهای گچی و ورقهای پلاستیکی.
- مصالح عایق: مصالح عایق، پروفیلهای فولادی سبک را در برابر انتقال حرارت و صدا عایق میکنند. انواع مختلفی از مصالح عایق برای سازه ال اس اف وجود دارد، از جمله پشم شیشه، پشم سنگ، فوم پلی استایرن و فوم پلی اورتان.
ساختار اسکلت فلزی سبک (LSF) یا همان سازه ال اس اف یک سیستم ساختمانی سبک است که بر اساس افزایش تعداد اجزای باربر سیستم باربری سازه را امکان پذیر میسازد.
اساس کار در سیستم LFS توسط عناصر گل میخ ها و مسیرها شکل گرفته و اسکلت اصلی سازه ترکیبی از اجزای فولاد گالوانیزه نورد سرد شکل گرفته است. از پروفیل های C ، U و Z در این سیستم استفاده می شود که توسط پیچ و مهره یا پیچ های سر ویفر (خود حفاری) بهم متصل میشوند.
سازه ال اس اف (LSF) مدلی از سازه های سبک وزن بوده که قابلیت کاهش وزن پایه های ساختمان به همراه اضافه کردن بلندای ساختمان را دارند.
سازه های ال اس اف (LSF) از استیل های کم وزن ساخته میشوند. این سازه ها با ارائه راهکار های کارآمد و مقرون به صرفه، به راحتی هر چه تمام تر در کنار ساختمان های قدیمی قرار میگیرند و با هر نوع مصالح و دکوراسیونی مطابقت دارند. و به عنوان یک نکته مهم این سازهها زمان خیلی کمی را جهت نصب و اجرای ساختمان صرف مینمایند.
با توجه به سلیقه و نیاز کارفرما و نوع ساختمان ویلایی بودن ( فلت، دوبلکس یا تریبلکس) یا تعداد طبقات در سازه آپارتمانی پلان معماری اولین مرحله شروع کار می باشد.
با کمک نرم افزارهای مخصوص به این کار باید محاسباتی از جمله: ضخامت ورق و نوع تیرها و ستون ها، مقاومت سازه در مقابل باد و زلزله و طوفان، و بارهای مختلف( زنده و مرده) و… و همچنین رعایت فاصله ستون های باربری از همدیگر طبق استانداردهای لازم طراحی و اجرا شود.
در این مرحله از کار مسیر انتقال و نصب تاسیسات مکانیکی و برقی نیز مشخص می شود تا در زمان مونتاژ با دستگاه های خاصی پانچ و سوراخ شوند و در مرحله نصب با سرعت بالا کار انجام پذیرد.
مزایای سازه LSF ال اس اف
مزایای سازه LSF ال اس اف
مزایای سازه LSF ال اس اف
مزایای سازه LSF ال اس اف
مزایای سازه LSF ال اس اف
مزایای سازه LSF ال اس اف
مزایای سازه LSF ال اس اف
مزایای سازه LSF ال اس اف
مزایای سازه LSF ال اس اف
مزایای سازه LSF ال اس اف