پرش به محتوا

فرمینگ ال اس اف

فرمینگ ال اس اف

فرآیند رول فرمینگ به فرم دهی انواع ورق های فلزی از قبیل آهن , استیل , آلومینیوم و … گفته میشود .

 

این فرآیند توسط یک سری قالب فرم ( غلطک ) که بر روی شافت هائی که توسط تعدادی یاتاقان ( دروازه ) مهار شده اند انجام می پذیرد.

رول فرمینگ به ۲ روش سرد و گرم انجام می پذیرد

روش سرد جهت فرم دهی ورق های با ضخامت پائین و روش گرم جهت فرم دهی ورق های با ضخامت بالا استفاده میشود.

مزایای رول فرمینگ نسبت به روش های سنتی ( خم کن , پرس برک , نورد و … )

تولید به روش رول فرمینگ با سرعت بالاتر و بدون نیاز به اپراتور مستقیم انجام می پذیرد.

از نیروی کار تنها جهت بسته بندی و دپوی محصول استفاده میشود.

از این رو هزینه های تولید به طور چشمگیری کاهش می یابد.

به طور مثال برای تولید مقطعی به شکل نبشی یا ناودانی سرعتی معادل ۶۰ متر بر دقیقه قابل اجرا میباشد که حدودا ۱۰ برابر سرعت تولید به روش دستی میباشد.

از دیگر مزایای تولید به روش رول فرمینگ داشتن محصولی با کیفیت بالا و یکنواخت میباشد .

فرمینگ ال اس اف

طراحی ویلای لوکس با سیستم LSF و با کیفیت بالا:

سیستم سازه های فولادی سبک (LSF) یکی از مناسبترین سیستم های ساختمانی است که امروزه در جهان مورداستفاده قرار می گیرد. اصلی ترین عامل در سازه های فولادی سبک، مقاطع فولادی جدار نازک (LGS) میباشد.   مقاطع فولادی جدار نازک، مقاطع فلزی سرد نورد شده ای میباشند که با استفاده از ورقهای فولادی نازک و با استفاده از روش Roll Forming شکل دهی میشوند. داشتن ضخامت یکنواخت در عرض مقاطع و استفاده از روش Roll Forming برای ساخت آنهاست که باعث میگردد، تولید مقاطع در حجم بسیار بالا و با کیفیت مناسب و یکنواخت انجام گیرد. مقاطع فولادی جدار نازک، سبک بوده و به راحتی قابل حمل می باشند. بخشهای مختلف ساختمان را به راحتی می تواند بااین مقاطع مونتاژ نمود. این عوامل باعث میگردد که عملیات ساخت با این سیستم بسیار سریع باشد.

انعطاف پذیری در طراحی

طرح معماری برای این سیستم دارای محدودیتی  نمی باشد و قابلیت طراحی سازه برای معماری خاص با بازشوهای مختلف وجود دارد – امکان استفاده در کنار سایر سیستم ها – امکان عبور سیستم های تاسیساتی از داخل پانل ها – مقاوم در برابر زلزله وسختی بالا ( بار های جانبی توسط تعداد زیادی از دیوارها تحمل می شود ) – دقت بسیار بالا در زمان تولید قطعات اسکلت و حذف خطاهای نیروی انسانی در زمان اجرا – امکان اجرای پروژه در کلیه فصول و در شرایط جوی مختلف – افزایش ایمنی و انضباط در کارگاه – مقاومت بالا در مقابل زنگ زدگی و خوردگی (شرایط محیطی شمال و جنوب کشور ،عمرمفید بیشتر) – کیفیت بالا و یکنواختی محصول نهایی (کارخانه  و تکنسین فنی ) – برخورداری از استانداردهای جهانی مصرف انرژی – حمل و نقل آسان (حتی برای نقاط صعب العبور ) –  امکان تولید انبوه –  تطابق فرهنگی محیط داخل و نما با ساختمانهای سنتی (امکان اجرای رنگ ، کاغذ دیواری و…ودر سطوح خارجی انواع نماها ) –  عملکرد صوتی خوب و برخوردار از استانداردها و ضوابط ضد آتش

ال اس اف | سازه ال اس اف | مجری ال اس اف | سازه Lsf | مرکز ال اس اف ایران | قیمت ال اس اف | ویلا ال اس اف | ساخت ویلای مدرن در 90 روز

مزایای مقاطع فولادی جدار نازک :

اغلب مصالح مورد استفاده در سیستم سازه های فولادی سبک قابل بازیافت بوده و ۹۹ درصد مصالح پرتی که در طول ساخت سیستم ایجاد میگردد، قابل بازیافت می باشد. مقاطع فولادی جدار نازک مقاطع بسیار مقاومی در مقابل خوردگی، کج شدگی و ایجاد ترک می باشند.

ال اس اف | سازه ال اس اف | مجری ال اس اف | سازه Lsf | مرکز ال اس اف ایران | قیمت ال اس اف | ویلا ال اس اف | ساخت ویلای مدرن در 90 روز

مقاطع مورد نیاز برای ساخت ساختمان با سیستم (LSF) می توانند با طول های دقیق مورد نیاز سفارش داده شوند که این کار باعث می گردد حجم عملیات و تعداد کارگر مورد نیاز در محل سایت کاهش یافته ونیز پرت مصالح نیز به حداقل ممکن برسد. مصالح مورد نیاز برای ساخت این سیستم حداقل ۶۷ درصد سبک تر از مصالح مرسوم در ساخت و ساز می باشد. جهت گیری کنونی سازه های فولادی سبک به سمت تکنیک پانل های پیش ساخته (Panelization) است که در این روش دیوارهای ساختمان در محل کارخانه و تحت شرایط کنترل شده مونتاژ شده و سپس به محل سایت جهت نصب منتقل می گردند. این روش باعث بالا رفتن سرعت نصب این سیستم در محل کارگاه می گردد. پروسه شکل دهی و ساخت مقاطع فولادی جدار نازک یک سری سوراخهای استاندارد در جان این مقاطع ایجاد مینمایند که عبور دادن سیم ها و لوله ها از داخل این سوراخها باعث ایجاد تسهیل در نصب سیستم های الکتریکی و لوله کشی ها در داخل دیوار می گردند. این سیستم نسبت به بقیه مصالح مزیت های بالاتری دارد.

ال اس اف | سازه ال اس اف | مجری ال اس اف | سازه Lsf | مرکز ال اس اف ایران | قیمت ال اس اف | ویلا ال اس اف | ساخت ویلای مدرن در 90 روز

برخی از این خصوصیات به شرح ذیل میباشد:

* انعطاف پذیری این مقاطع میتوانند به صورت اعضای تکی و یا اینکه به صورت پانل های آماده شده در کارخانه، به سایت منتقل گردند. تنوع ضخامت و ابعاد مقاطع جدار نازک امکان انعطاف پذیری زیادی را در مرحله طراحی ایجاد می نمایند. به عنوان نمونه در طراحی یک سیستم خاص که ارتفاع تیرچه ها باید محدود باشد، بدون اینکه فواصل المانهای کف و یا دیوار را تغییر داد، میتوان با تغییر ضخامت مقطع جدار نازک، این محدودیت را برآورده نمود. * بادوام در مقاطع فولادی جدار نازک جمع شدگی و تغییر شکل و کج شدگی مقطع وجود نداشته و لذا مشکلات ایجاد شده برای پانلهای چوبی و پانل های گچی متصل شده به این اجزای فلزی نیز به حداقل ممکن کاهش خواهد یافت. همچنین فلز یک ماده غیراورگانیک بوده و بنابراین در مقابل رطوبت و هجوم حشرات مقاوم بوده و چرخش، کج شدگی، جدادگی، ترک و خزش در آن ایجاد نخواهد شد.

وزن سبک مقاطع فولادی جدارنازک بدلیل سبک بودن به راحتی قابل حمل و جابجایی در محل کارگاه بوده و لذا هزینه مربوط به کارگر را کاهش داده و نیز باعث خستگی مفرط نمیگردد .

* قوی بودن مقاطع (Strong) این مقاطع و سیستم سازه ای به راحتی میتواند بالاترین نیروهای زلزله و باد را تحمل نماید. * دارای ثبات در ابعاد بدلیل اینکه فلز ماده ای است که در مقایسه با مصالح اورگانیک، در مراحل پروسه مختلف شکل میگیرد، بنابراین مقاطع کاملاً صاف، و هم شکل بوده و دارای کیفیت یکسانی میباشند.

* مقاوم در برابر آتش مقاطع فولادی، مصالح غیرقابل اشتعال می باشند

این مصالح نمی سوزند و باعث گسترش حریق در فضاهای مختلف ساختمان نمی گردند. بنابراین مالکان می توانند هزینه بیمه کمتری را برای بیمه نمودن ساختمان در برابر آتش بپردازند. *مقاومت(Strength) مقاطع فولادی جدار نازک سرد نورد شده، در مقایسه با دیگر مصالح ساختمانی دارای بالاترین نسبت مقاومت به وزن می باشند.

مزایای سیستم ساختمانی سازه های فولادی سبک برای ساخت و ساز: برای طراحان:

* انعطاف در طراحی برای وجود تنوع زیاد در شکل مقاطع فولادی جدار نازک و اجزایی که برای تکمیل این سیستم ساختمانی تولید می گردد، امکانات نامحدودی را برای طراح جهت ارائه ایده های مختلف طراحی، ایجاد می نماید. لذا طراح می تواند از این سیستم در انواع پروژه های ساختمانی با کاربریهای متنوع، بدون نیاز به تولید مقاطع و مصالح خاص، استفاده نماید. *تنوع در مصالح نما(Variety of Finishes) سطوح بیرونی ساختمان باسیستم LSF، می تواند با انواع مصالح نمایی که معمار پروژه می خواهد، پوشش داده شود. از نماهای قابل استفاده میتوان به مصالح بنایی و آجر، انواع سنگ های نما، نماهای آلومینیومی، نماهای چوبی، مصالح سرامیکی، نمای PVC، و …. اشاره نمود. در سطوح داخلی ساختمان، پانل های گچی (Gypsum Wallboard) مستقیماً بر روی المانهای فولادی جدار نازک دیوار متصل می گردند. * برآورده نمودن الزامات استانداردهای مربوط به عملکرد ساختمان سیستم سازه های فولادی سبک (LSF) به راحتی می تواند بالاترین ضوابط استانداردهای مربوط به طراحی سازه، انرژی، مقاومت در برابر آتش و عملکرد صوتی رابرآورده نماید.

سیستم ساختمان مدرن سیستم LSF یک سیستم ساختمانی کاملاً سازگار با مدرن ترین سیستم های ساختمان سازی در دنیا می باشد برای سازندگان:

* سرعت در اجرای سیستم سیستم LSf، یک سیستم سریع و آسانی بوده و بدون استفاده از نیروهای کاری با تخصص بالا قابل اجرا می باشد. بدلیل سبک بودن وزن اجرای سازه های فولادی سبک نسبت به مصالح مرسوم دیگر، المانها به راحتی قابل حمل و نصب بوده ، در نتیجه سرعت کار بسیار بالاست. به طور معمول در سیستم های متداول یک تیم با تجربه چهار نفره قادر هستند تمام دیوارهای یک خانه سه اتاق خوابه را در یک روزنصب نمایند. این سرعت باعث می گردد که زمان اتمام پروژه به حداقل ممکن برسد. * زمان توقف کم بدلیل اینکه این سیستم قابلیت نصب در تمام شرایط جوی مانند هوای خشک و در سرمای شدید را دارا می باشد و از طرفی زمان اندکی را برای نصب در کارگاه نیاز دارد. لذا به طور معمول می توان در تمام فصول سال و در تمام شرایط جوی این سیستم ساختمانی رانصب نمود. روش سازه ال اس اف (LSF)، یکی از بهترین روش‌های ساختمان‌سازی است. در این روش شما از مصالح ساختمانی مختلفی مانند اسکلت فلزی استفاده می‌کنید که سازه شما را مستحکم می‌کند. استفاده از این روش مزایایی دارد که باید در ابتدای ساختمان‌سازی خود آن‌ها را در نظر بگیرید که گروه تجهیز بنا در این مقاله به تمامی این موارد میپردازد.

سازه ساختمانی ال اس اف (LSF) چیست؟

سازه ساختمانی ال اس اف (LSF مخفف عبارت Light steel frame) یا اسکلت فلزی یکی از انواع سازه‌ های ساختمانی متعددی مانند اسکلت‌های فلزی سبک هستند. هرچند که نوع مصالح ساختمانی در این سازه‌ها متنوع است اما از فولاد گالوانیزه نورد سرد به عنوان جز اصلی آن استفاده می‌کنند. در این سازه‌ها از پروفیل‌های C، U و Z نیز بهره می‌برند که آن‌ها را به وسیله پیچ و مهره یا پیچ‌های سر ویفر (خود حفاری) به هم متصل می‌کنند. سازه ساختمانی ال اس اف (LSF) جزو سازه‌های سبک وزن هستند که شما می‌توانید در آن‌ها ضمن کاهش وزن ساختمان به ارتفاع آن‌ها بیفزایید. در این ساختمان‌ها شما هر گونه مصالح ساختمانی را می‌توانید استفاده کنید؛ اما برای اجرای آن‌ها باید زمان زیادی را صرف کنید و در آن قطعات مختلف اسکلت فلزی را به هم متصل نمایید.

نحوه اجرای سازه ساختمانی ال اس اف (LSF)

سازه ال اس اف، جزو یکی از سازه‌های ساختمانی است که در مرحله اولیه آن باید یک طرح کلی برای مقاومت‌ ساختمان در برابر بلاهای طبیعی در نظر بگیرید و بر اساس آن‌ها ضخامت ستون‌ها و تیرها را تعیین کنید. بعد از آن، طبق درخواست کارفرما ماکت کلی ساختمان را بسازید. در این طرح اولیه تمام راه‌های اتصالی تاسیسات، آب و گاز مشخص شده است. بعد از آن نوبت به پی‌ریزی ساختمان می‌رسد. وقتی پی‌ریزی ساختمان انجام شد. تمام دیوارهای آن را توخالی می‌سازند و داخل آن‌ها با بتن پر می‌کنند. به طوری که به وسیله آن می‌توانید یک عایق خوبی را ایجاد نمایید. بعد از آن که شما این مرحله از سازه ساختمانی ال اس اف (LSF) را اجرا کردید باید پوشش‌های داخلی و خارجی آن را اجرا نمایید. در نهایت نیز سقف آن‌ها را نیز تمام کرده و تاسیسات را در ساختمان نصب کنید. حالا ساختمان LSF شما آماده بهره‌برداری است و می‌توانید از آن استفاده نمایید.     فرمینگ ال اس اف فرمینگ ال اس اف فرمینگ ال اس اف فرمینگ ال اس اف فرمینگ ال اس اف فرمینگ ال اس اف فرمینگ ال اس اف فرمینگ ال اس اف فرمینگ ال اس اف فرمینگ ال اس اف فرمینگ ال اس اف فرمینگ ال اس اف فرمینگ ال اس اف فرمینگ ال اس اف فرمینگ ال اس اف فرمینگ ال اس اف فرمینگ ال اس اف فرمینگ ال اس اف فرمینگ ال اس اف فرمینگ ال اس اف

Call Now Button